Zakelijk

Of we het nu hebben over een deukje opgelopen in de showroom of een ingeruilde auto van iemand zonder parkeervaardigheden: auto’s met beschadigde velgen zijn niet tot nauwelijks te verkopen. Het is dan ook daarom dat wij voor 10+ dealerholdings verdeeld over het hele land velgen herstellen of spuiten.

Logo referenties snel velgherstel

Onze zakelijke diensten

Wij ondersteunen dealers door het herstellen van velgen in de originele staat. Dat doen wij vanuit onze locatie in Amsterdam Zuid-Oost. Hier werken onze vakmensen aan het herstellen of verbeteren van de velgen. Deze diensten bestaan uit o.a.:

  • Herstellen van stoeprandschades
  • Velgreparaties
  • Poedercoating
  • Stralen en spuiten van velgen
  • Polijsten
  • Diamond cutting

Daarnaast bieden we ook maatwerk oplossingen voor onze zakelijke opdrachtgevers. Zo spuiten we voor verschillende leveranciers velgen in andere kleuren, denken we mee met tuning projecten en bieden we personalisatiemogelijkheden.


Voordelen van Snel Velgherstel Zakelijk

In een aantal eenvoudige stappen kunt u contact met ons opnemen, zodat we een mooie samenwerking tegemoet gaan. Na het eerste contact wordt er een accountmanager toegewezen. Hij wordt uw eerste aanspreekpunt en zal u voorzien van het beste en eerlijk advies.

1. Snel een offerte

Zodra u contact met ons zoekt, sturen wij u altijd binnen één werkdag een offerte op maat.

2. Eigen account
manager

U krijgt uw eigen accountmanager toegewezen die u dagelijks kunt bellen voor vragen en advies.

3. Een echte showroom

In onze showroom staat ons team iedere werkdag voor u klaar voor vragen, advies en om het proces te laten zien.

4. Achteraf betalen

Als zakelijke klant kunt u bij ons het herstellen van velgen achteraf betalen met een betaaltermijn van 30 dagen.

5. Referenties

Graag een referentie op de factuur? Voor zakelijke klanten van Snel Velgherstel kunnen we direct een referentie op de factuur plaatsen. Handig voor de administratie.


Geïnteresseerd in een zakelijke samenwerking? Neem dan snel contact met ons op om zo snel mogelijk uw accountmanager te ontmoeten. Wij staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar, van 08.30 tot 17.00.

Zakelijk gesprek aanvragen

Logo Betaalmogelijkheden

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

© 2010 - 2020 Snel Velgherstel B.V.